Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

05 Ιουλ 2018

Δύο Abarth 124 συμμετέχουν στο Rallye Aveyron Rouergue Occitanie στη Γαλλία

Η Milano Racing Team στέλνει δυο πληρώματα στον 5ο γύρο του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Δύο Abarth 124 συμμετέχουν στο Rallye Aveyron Rouergue Occitanie στη Γαλλία

Η Milano Racing Team στέλνει δυο πληρώματα στον 5ο γύρο του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο νεαρός Nicolas Ciamin (FRA) θέλει να επαναλάβει την επιτυχημένη εμφάνιση που είχε στην κατηγορία R-GT+, στο Rallye Lyon-Charbonniere.

Ο έτερος οδηγός της ομάδας στην ερασιτεχνική κατηγορία "gentleman driver" Richard Bourcier (FRA), ένας γνωστός οδηγός αγώνων πίστας κάνει ντεμπούτο σε ράλι.

Δύο Abarth 124 rally από την Milano Racing Team αγωνίζονται αυτή τη βδομάδα στο Rallye Aveyron Rouergue Occitanie, 5ο αγώνα του Γαλλικού πρωταθλήματος που ξεκινά σήμερα από τη Rodez. Τα αυτοκίνητα δόθηκαν στον νεαρό Nicolas Ciamin (FRA), με συνοδηγό τον Antony Vilanova (FRA) και τον ερασιτέχνη Richard Bourcier (FRA) με πλοηγό τον Jean-Marc Ducousso (FRA).

Μετά την εμφατική του νίκη στο Rallye Lyon-Charbonnières, ο Ciamin δε συμμετείχε στον επόμενο αγώνα στο Rallye des Vosges, γιατί αγωνίστηκε στη Σαρδηνία για το WRC. Παραταύτα το Abarth 124 rally είχε κερδίσει στα χέρια των Raphael Astier (FRA), Frédéric Vauclaire (FRA).

Ο έτερος οδηγός θα είναι ο Bourcier, που τρέχει σε αγώνες κλασσικών αυτοκινήτων με την Lancia Delta Integrale. Το Rallye Aveyron Rouergue Occitanie έχει δυο μέρες. Η πρώτη ξεκίνησε το πρωί και τελειώνει το βράδυ. Ο δεύτερος αγώνας είναι αύριο από το πρωί μέχρι το βράδυ. (9.00 π.μ - 6.58 μμ). Συνολικά η απόσταση είναι 653 km ασφάλτινα από τα οποία τα 209 km αγωνιστικά σε 12 ειδικές διαδρομές.

Άλλα περιεχόμενα