Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

23 Οκτ 2019

Το Abarth 124 rally για 2η συνεχόμενη χρονιά κατακτά τις κατηγορίες GT και 2RM στην Ισπανία

Το Abarth rally της ομάδας SMC Junior Motorsport επανέλαβε την περσινή επιτυχία κατακτώντας το Ισπανικό Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου (Campeonato de España de Rallies de Asfalto, CERA).

Το Abarth 124 rally για 2η συνεχόμενη χρονιά κατακτά τις κατηγορίες GT και 2RM στην Ισπανία

 

  • Το Abarth rally της ομάδας SMC Junior Motorsport επανέλαβε την περσινή επιτυχία κατακτώντας το Ισπανικό Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου (Campeonato de España de Rallies de Asfalto, CERA).
  • Οι 4 νίκες που πέτυχαν οι Alberto Monarri - Alberto Chamorro εξασφάλισαν τον τίτλο έναν αγώνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
  • Η Abarth Ισπανίας συνεχίζει την υποστήριξη της στην SMC Junior Motorsport, η οποία λαμβάνει μέρος στο Madrid Rally (22-23 Νοεμβρίου).

Ακόμα μια σημαντική επιτυχία για το Abarth 124 rally και την SMC Junior Motorsport, την ομάδα που δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια από την Abarth Ισπανίας. Η ομάδα εξασφάλισε για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στο Ισπανικό Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου στις κατηγορίες GT και 2RM.

O Alberto Monarri και ο συνοδηγός του Alberto Chamorro είχαν μια εξαιρετική χρονιά με το Abarth 124 rally αφού ήταν ανίκητοι σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η εμπειρία της ομάδας σε συνδυασμό με την  κορυφαία απόδοση του Abarth 124 rally τους επέτρεψε να είναι οι αδιαμφισβήτητοι νικητές στα ράλι Grand Canaria, Ourense, Princess of Asturias και Villa de Llanes, κατακτώντας τελικά και τους δύο τίτλους, έναν αγώνα πριν την ολοκλήρωση του θεσμού.

Η ομάδα θα προσπαθήσει να κλείσει ιδανικά τη χρονιά στο Madrid Rally, τελευταίο αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου.

 

 

 

Άλλα περιεχόμενα