Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

27 Αυγ 2018

Το Abarth 124 rally εξασφαλίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT του 2018!

Με τη νίκη στην κατηγορία R-GT, στο Barum Czech Rally στην Τσεχία, οι Raphael Astier και Frédéric Vauclaire της Team Milano Racing εξασφάλισαν τον Παγκόσμιο Τίτλο, ένα αγώνα πριν το τέλος της σαιζόν.

Το Abarth 124 rally εξασφαλίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT του 2018!
  • Με τη νίκη στην κατηγορία R-GT, στο Barum Czech Rally στην Τσεχία, οι Raphael Astier και Frédéric Vauclaire της Team Milano Racing εξασφάλισαν τον Παγκόσμιο Τίτλο, ένα αγώνα πριν το τέλος της σεζόν.
  • Παράλληλα τη 2η θέση -επίσης με Abarth 124 rally- κατέκτησε ο Simone Tempestini, της ομάδας Bernini Rally, ο οποίος διεκδικεί τον Ευρωπαϊκό τίτλο.

Έναν αγώνα πριν την ολοκλήρωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIA R-GT, οι Γάλλοι Raphael Astier και Frédéric Vauclaire, της ομάδας Team Milano Racing εξασφάλισαν τον τίτλο, νικώντας με το Abarth 124 rally στο Barum Czech Rally.

Με τρεις νίκες στους τρεις αγώνες που πήραν μέρος, το γαλλικό πλήρωμα πάει με τον αέρα του πρωταθλητή στον τελευταίο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία στις 18-20 Οκτωβρίου, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητα του Abarth 124 στην κατηγορία. Το Abarth 124 αποτελεί ένα από τα πιο απολαυστικά, αλλά και αποτελεσματικά σπορ αυτοκίνητα που εντυπωσιάζει με το στιλ, το δυναμισμό,  αλλά και το οδηγικό του ταμπεραμέντο. 

Στο Barum Czech Rally, οι Astier - Vauclaire  κέρδισαν επίσης την κατηγορία των αυτοκινήτων με κίνηση στους 2 τροχούς, μπροστά από ακόμα ένα πλήρωμα με 124 rally (Simone Tempestini - Sergiu-Sebastian Itu), σε έναν αγώνα που θεωρείται ως ένας από τους πιο δημοφιλείς στο θεσμό, συγκεντρώνοντας για το 2018 121 συμμετοχές από 12 χώρες. Η βροχή κατά τη διάρκεια του αγώνα έκαναν ακόμα πιο απαιτητική, αλλά και εντυπωσιακή τη διαδρομή για τους αγωνιζόμενους και το κοινό.

Στον τερματισμό ο Astier ήταν ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα: «Ήταν ένας τέλειος αγώνας για την ομάδα μας. Το Abarth 124 rally απέδωσε εξαιρετικά σε όλο τον αγώνα και ιδιαίτερα στη βροχή. Αυτή η νίκη εξασφαλίζει για εμάς έναν πολυπόθητο τίτλο και μία ακόμα διάκριση για την Abarth. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και την Abarth που μας παρείχαν ένα αξιόπιστο και άκρως ανταγωνιστικό αυτοκίνητο.»

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ