Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

07 Νοε 2019

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, το Ράλι Ουγγαρίας, θα κριθεί ο τίτλος του Abarth Rally Cup 2019

Μετά τους 5 πρώτους αγώνες του Abarth Rally Cup, ο τίτλος του θεσμού θα κριθεί ανάμεσα σε δύο ομάδες στον τελευταίο αγώνα της σαιζόν, το Ράλι Ουγγαρίας.Η Ιταλική ομάδα Bernini Rally με τους Andrea Nucita και Bernardo di Caro και η Πολωνική ομάδα Dariusz Polonski και Lukasz Sitek θα παλέψουν για την κατάκτηση του Abarth Cup 2019. Ο νικητής θα λάβει το ποσό των 30.000 ευρώ.

Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, το Ράλι Ουγγαρίας, θα κριθεί ο τίτλος του Abarth Rally Cup 2019

 

Μετά τους 5 πρώτους αγώνες του Abarth Rally Cup, ο τίτλος του θεσμού θα κριθεί ανάμεσα σε δύο ομάδες στον τελευταίο αγώνα της σαιζόν, το Ράλι Ουγγαρίας.

Η Ιταλική ομάδα Bernini Rally με τους Andrea Nucita και Bernardo di Caro και η Πολωνική ομάδα Dariusz Polonski και Lukasz Sitek θα παλέψουν για την κατάκτηση του Abarth Cup 2019. Ο νικητής θα λάβει το ποσό των 30.000 ευρώ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στη βαθμολογία με τον Nucita να έχει κερδίσει 3 αγώνες (Λετονία, Πολωνία και Τσεχία) και ο Polonski έναν αγώνα (Ρώμη) και τρεις δεύτερες θέσεις. Στην τρίτη θέση του θεσμού βρίσκεται η Ισπανική ομάδα SMC Junior Motorsport που κέρδισε τον αγώνα στις Καναρίους Νήσους και κατέκτησε τον τίτλο CERA για 2κινητα αυτοκίνητα.

Andrea Nucita (Bernini Rally): «Η κατάκτηση του τίτλου θα σημαίνει για εμάς ότι καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε, όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη. Θα είναι μια δύσκολη πρόκληση».

Dariusz Polonski (Rallyetechnology): «Μαθηματικά έχουμε ελπίδα μόνο αν κερδίσουμε. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε πώς να οδηγούμε αυτό το φανταστικό αυτοκίνητο. Ο Nucita είναι ένας πολύ καλός οδηγός και θα είμαστε χαρούμενοι να φτάσουμε το επίπεδο του. Σε κάθε περίπτωση στοχεύουμε για τη νίκη, αν και αυτό θα ήταν μια έκπληξη για εμάς».

Και οι δύο ομάδες συμμετέχουν για πρώτη φορά στον Ράλι Ουγγαρίας. Πρόκειται για ένα γρήγορο και τεχνικό ασφάλτινο αγώνα. Επιπλέον πρόκληση για τα πληρώματα αποτελούν οι καιρικές συνθήκες που μεταβάλουν πολύ απότομα τα επίπεδα πρόσφυσης στις ειδικές. Είναι όμως αυτές οι συνθήκες που θα τονίσουν τη δύναμη, την πρόσφυση και την ισορροπία του Abarth 124 rally.

Ο αγώνας ξεκινά την Παρασκευή 8/11 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10/11 μετά από 1.001χλμ. διαδρομών, εκ των οποίων τα 211,50χλμ. είναι σε 14 ειδικές διαδρομές.

 

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ