Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

27 Μαΐ 2019

Το Abarth 124 rally εντυπωσιάζει στις χωμάτινες επιφάνειες του Rally Liepaja

Στο Rally Liepaja που αποτελεί γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), το Abarth 124 rally κέρδισε τους θεατές με την ταχύτητα και την εντυπωσιακή του παρουσία .

Το Abarth 124 rally εντυπωσιάζει στις χωμάτινες επιφάνειες του Rally Liepaja

 

  • Στο Rally Liepaja που αποτελεί γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), το Abarth 124 rally κέρδισε τους θεατές με την ταχύτητα και την εντυπωσιακή του παρουσία .
  • Ο αγώνα αποτέλεσε και το 2ο γύρο του Abarth Rally Cup, με τον Ιταλό Andrea Nucita να κυριαρχεί στον αγώνα και να εξασφαλίζει την 1η θέση στη βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος της μάρκας.

Οι γρήγορες διαδρομές του Rally Liepaja στη Λετονία αποδείχθηκαν το ιδανικό πεδίο για να επιδείξει το Abarth 124 rally την ταχύτητα του, αλλά και τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο κινείται στις χωμάτινες διαδρομές χάρη στην κίνηση στους πίσω τροχούς. Στον αγώνα που αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), αλλά και του Abarth Rally Cup, ο Ιταλός Andrea Nucita κατάφερε να επικρατήσει μεταξύ των άλλων συμμετοχών με 124 rally, ανεβαίνοντας παράλληλα στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Abarth.

«Ήταν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τριήμερο. «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για εμένα, αλλά και την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με υποστήριξε κάνοντας εξαιρετική δουλειά.»

Andrea Nucita - Abarth 124 rally (Team Bernini Rally)

Οι μηχανικοί της Abarth έχοντας βελτιώσει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά του 124 rally δημιούργησαν για το 2019 ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για τις επιδόσεις, αλλά και την φιλικότητα προς τον οδηγό ακόμα και στις πιο απαιτητικές διαδρομές. Τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα επιτρέπουν την πλήρη εκμετάλλευση του πλαισίου και του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα, χωρίς να αφαιρούν στο ελάχιστο την εντυπωσιακή παρουσία που έχει ένα αυτοκίνητο με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Το επόμενο ραντεβού για το Abarth Rally Cup και το ERC είναι επίσης σε χωμάτινες διαδρομές με το ράλι Πολωνίας να είναι προγραμματισμένο για τις 28-30 Ιουνίου.

Βαθμολογία του Abarth Rally Cup

1)      Nucita - Ferrara (ITA) - 37 βαθμοί

2)      Polonski - Sitek (POL) - 33 βαθμοί

3)      Monarri - Chamorro (SPA) - 25 βαθμοί

4)      Garcia Perez - Diaz Negrin (SPA) - 18 βαθμοί

5)      Nitišs- Kulšs (LVA) - 12 βαθμοί

 

 

Άλλα περιεχόμενα