Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

12 Απρ 2019

To Abarth 124 rally πάει στο Rallye Sanremo για το «τρία στα τρία»

Μετά τους δύο πρώτους αγώνες (Monte Carlo και Tour de Corse), ο Ιταλός οδηγός Enrico Brazzoli της Bernini Rally Team κυριαρχεί στο FIA R-GT Cup έχοντας κατακτήσει 2 νίκες.

Μετά τους δύο πρώτους αγώνες (Monte Carlo και Tour de Corse), ο Ιταλός οδηγός Enrico Brazzoli της Bernini Rally Team κυριαρχεί στο FIA R-GT Cup έχοντας κατακτήσει 2 νίκες.

  • Το Rallye Sanremo αποτελείται από 10 ειδικές διαδρομές και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 13 Απριλίου.

 

Το 66ο Rallye Sanremo είναι ο 3ος αγώνας της χρονιάς στον οποίο θα συμμετέχει το Abarth 124 rally, φιλοδοξώντας να πετύχει το απόλυτο για τη φετινή χρονιά με τρεις νίκες σε τρεις συμμετοχές.

Οι δύσκολες, γεμάτες στροφές διαδρομές του Rally Sanremo, είναι εξίσου απαιτητικές με εκείνες του Rally Monte Carlo και του Tour de Corse. Ο πρώτος αγώνας χαρακτηρίζεται από τις άστατες καιρικές συνθήκες που αλλάζουν συνεχώς, ενώ ο δεύτερος από τις γρήγορες και με μεγάλη διάρκεια ειδικές διαδρομές. Στο Rally Sanremo, το Abarth 124 rally, θα επιδείξει για ακόμα μία φορά την εξαιρετική του ευελιξία, στοιχείο που σε συνδυασμό με την υψηλή του απόδοση του επέτρεψε να μονοπωλήσει τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία FIA R-GT.

Ο Enrico Brazzoli έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο αγώνα κατακτώντας διακρίσεις. «Είμαι πολύ χαρούμενος που το Sanremo συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του FIA Cup», δήλωσε ο Ιταλός οδηγός. «Ο αγώνας είναι εξαιρετικά τεχνικός και γεμάτος αναμνήσεις για εμένα. Είμαι σίγουρος ότι το Abarth 124 rally θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σε αυτές τις διαδρομές.».

Το Rallye Sanremo διαρκεί συνολικά δύο ημέρες. Το πρώτο σκέλος ξεκινά το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Απριλίου και ολοκληρώνεται το απόγευμα μετά από 4 ειδικές διαδρομές. Το δεύτερο σκέλος ξεκινά το βράδυ της ίδιας ημέρας με δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές, συμπεριλαμβανομένης τη μήκους 29 χιλιομέτρων "Mini Ronde". Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 13 Απριλίου με τέσσερις ακόμα ειδικές διαδρομές. Τα πληρώματα που θα τερματίσουν θα έχουν καλύψει 487 χιλιόμετρα, εκ των οποίων 152 χιλιόμετρα σε ειδικές διασδρομές.

 

 

 

 

Άλλα περιεχόμενα