Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

20 Αυγ 2019

Ακόμα μία νίκη στο ERC2 για το Abarth 124 rally

Το Abarth 124 rally κατέκτησε ακόμα μία νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC2 με τον Andrea Nucita να κυριαρχεί στο Barum Rally Zlin στην Τσεχία. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Nucita ενίσχυσε περαιτέρω την πρωτοπορία του στο Abarth Rally Cup, ενώ πλέον βρίσκεται στη 2η θέση του ERC2.

Ακόμα μία νίκη στο ERC2 για το Abarth 124 rally

 

  • Το Abarth 124 rally κατέκτησε ακόμα μία νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC2 με τον Andrea Nucita να κυριαρχεί στο Barum Rally Zlin στην Τσεχία.
  • Με αυτό το αποτέλεσμα ο Nucita ενίσχυσε περαιτέρω την πρωτοπορία του στο Abarth Rally Cup, ενώ πλέον βρίσκεται στη 2η θέση του ERC2.
  • Στο βάθρο βρέθηκε και ο Πολωνός οδηγός Dariusz Polonski που με το Abarth 124 rally συνεχίζει να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου, αλλά και του Abarth Cup.

Δεύτερη συνεχόμενη και συνολικά τρίτη για τη χρονιά επιτυχία για το Abarth 124 rally στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC2, με το Ιταλικό πλήρωμα των Andrea Nucita - Bernardo Di Caro να κατακτούν τη νίκη στο Barum Rally Zlin στην Τσεχία. Με αυτή τη νίκη ο Nucita βρέθηκα ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του ERC2 έχοντας πλέον μία διαφορά μόλις 5 βαθμών από τον πρωτοπόρο Juan Carlos Alonso.

Οι γρήγορες ειδικές επέτρεψαν στο Abarth 124 rally να δείξει τη δυναμική του κυριαρχώντας στην κατηγορία μπροστά από αγωνιστικά με κίνηση σε όλους τους τροχούς.  

Στο Abarth Rally Cup, η νίκη του Nucita μεγάλωσε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τον Polonski. Πλέον υπολείπεται μόλις ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί το Abarth Rally Cup 2019, το Ράλι Ουγγαρίας στις 8-10 Νοεμβρίου.

 «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Δεν είναι εύκολο να διατηρηθείς στην πρώτη θέση σε τόσο γρήγορους αγώνες. Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία μας και στους δύο θεσμούς που αγωνιζόμαστε.»

Andrea Nucita - Abarth 124 rally (Team Bernini Rally)

 

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Οδηγήσαμε πολύ γρήγορα σε ειδικές που ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά του 124 rally. Το αποτέλεσμα μας κρατά μέσα στη μάχη και θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται στον τελευταίο αγώνα.»

Dariusz Polonski - Abarth 124 rally (Rallyetechnology)

 

Το Abarth 124 rally επιστρέφει στη δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τους Ιταλούς Enrico Brazzoli - Manuel Fenoli να αγωνίζονται στο Ράλι Γερμανίας, αγώνα του WRC και του FIA R GT Cup. Ο Brazzoli βρίσκεται στην κορυφή του κυπέλου R GT και έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο μετά από αυτό τον αγώνα.

 

Βαθμολογία του Abarth Rally Cup

1)      Nucita - Ferrara (ITA) - 102 βαθμοί

2)      Polonski - Sitek (POL) - 94 βαθμοί

3)      Monarri - Chamorro (SPA) - 25 βαθμοί

4)      Garcia Perez - Diaz Negrin (SPA) & Melegari-Bonato (ITA)   - 18 βαθμοί

5)      Nitišs- Kulšs (LVA) - 12 βαθμοί

 

 

 

 

Άλλα περιεχόμενα