Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

21 Μαρ 2019

Τίτλων συνέχεια για την Abarth

Η Abarth εκτός από τους αγώνες συνεχίζει να κερδίζει τίτλους και για τα μοντέλα παραγωγής της. Αυτή τη φορά η Ιταλική μάρκα διακρίθηκε στο διαγωνισμό "Best Brands" στη Γερμανία.

Η Abarth εκτός από τους αγώνες συνεχίζει να κερδίζει τίτλους και για τα μοντέλα παραγωγής της. Αυτή τη φορά η Ιταλική μάρκα διακρίθηκε στο διαγωνισμό "Best Brands" στη Γερμανία.

  • Η Abarth επικράτησε στην κατηγορία του διαγωνισμού "Design" για πρώτη φορά.
  • Τα Abarth 595 και 695 επικράτησαν στο κομμάτι του σχεδιασμού στην κατηγορία "Mini Cars".
  • Το Abarth 124 spider κέρδισε την κατηγορία «Cabrio έως 50.000 ευρώ».

 

H Abarth ξεχώρισε στο διαγωνισμό "Best Brands" του διάσημου Γερμανικού περιοδικού Auto Bild. Η Abarth κέρδισε το γενικό βραβείο σχεδιασμού για όλες τις κατηγορίες, ενώ τα Abarth 595 και 695 κέρδισαν την αντίστοιχη αναγνώριση στην κατηγορία "Mini Cars". Αντίστοιχα το Abarth 124 spider, για 2η συνεχόμενη χρονιά, επικράτησε ως το καλύτερο cabrio έως τις 50.000 ευρώ. Αυτή η τριπλή νίκη για την Ιταλική εταιρεία αποτελεί ακόμα μία αναγνώριση για τη δυναμική προσωπικότητα και το ξεχωριστό χαρακτήρα που συνοδεύει όλα τα μοντέλα που φέρουν το σήμα με το σκορπιό.

«Είμαστε περήφανοι που κερδίσαμε για ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Auto Bild και ιδιαίτερα που κατακτήσαμε για πρώτη φορά τον τίτλο για τον καλύτερο σχεδιασμό», δήλωσε ο Luca Napolitano, επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ. «Αυτή η σημαντική διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σημαντικών βραβείων που κατέκτησε η Abarth από την αρχή της χρονιάς, μιας χρονιάς κατά την οποία γιορτάζουμε τα 70α γενέθλια της. Ο θρύλος της μάρκας ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου του 1949 και συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό μέχρι και σήμερα. Αυτή η σημαντική επέτειος συνοδεύεται από την ειδική σειρά "70th Anniversary" των 595 και 124, καθώς και τα νέα 595 esseesse και 124 Rally Tribute που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Γενεύη».

 

Τα βραβεία Best Brands του Auto Bild βρίσκονται στον 8ο χρόνο ζωής τους και εκφράζουν την άποψη των αναγνωστών, των έντυπων και ψηφιακών εκδόσεων του μέσου. Στα πλαίσια του διαγωνισμού αξιολογήθηκαν 38 εταιρείες και 14 κατηγορίες αυτοκινήτων.

 

 

Άλλα περιεχόμενα