19 Ιουνίου 2018

H Abarth έλαμψε στο Syntium Rally στην Τσεχία και στο Misano World Circuit στο Selenia Trophy και στο πρωτάθλημα F4

  • Εξαιρετική απόδοση για το Abarth 124 rally με πλήρωμα τους Martin Rada, Jaroslav Jugas στην Τσεχία.
  • Το Abarth Selenia Trophy ήταν συναρπαστικό όπως πάντα με 3 νικητές σε ισάριθμους αγώνες: Barberini (ITA),Mabellini (ITA), Pajuranta (FIN).
  • Χατ τρικ νίκη για τον Enzo Fittipaldi (BRA) σε 3 αγώνες του Ιταλικού πρωταθλήματος F4 όπου χρησιμοποιούνται κινητήρες Abarth. Ο Βραζιλιάνος προηγείται στη βαθμολογία με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (1 βαθμό) έναντι του Ιταλού Lorandi.

Άριστη απόδοση από την ομάδα Agrotec Abarth 124 rally στο Syntium Rally στην Τσεχία, Ο Martin Rada (CZE) με συνοδηγό τον Jaroslav Jugas (CZE), ήταν δεύτερος στο πρώτο μέρος προτού εγκαταλείψει. Το Abarth 124 rally σημείωσε την καλύτερη επίδοσή του στο πιο δύσκολο οδόστρωμα. Το αυτοκίνητο συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και συναρπαστική κίνηση στους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας δυνατές συγκινήσεις σε πλήρωμα και θεατές. 

Abarth Selenia Trophy στο Misano Adriatico

Υπήρξαν τρεις διαφορετικοί νικητές σε ισάριθμους αγώνες στο Abarth Selenia Trophy στην πίστα Misano Adriatico. Ο CosimoBarberini (ITA) πήρε την 1η, ο Andrea Mabellini (ITA) τη 2η, ενώ η 3η νίκη πήγε στον Φινλανδό Juuso Pajuranta. Ο 3ος αγώνας αναπλήρωσε αυτόν που είχε ακυρωθεί στο Le Castellet, της Γαλλίας λόγω κακοκαιρίας. Ο Barberini προηγείται στη βαθμολογία του Trofeo Abarth Selenia με 121 βαθμούς. Στον αγώνα βρέθηκε το τοπικό Abarth club. Τα μέλη του απόλαυσαν τη φιλοξενία του Σκορπιού και την ατμόσφαιρα στα πιτ και στα πάντοκ. Επίσης είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Abarth 695 Competizione  και το 124 Spider στην πίστα που φέρει το όνομα του Marco Simoncelli. 

Χατ τρικ για τον Enzo Fittipaldi στο Ιταλικό πρωτάθλημα F4 με κινητήρες Abarth

Ήταν μια καλή μέρα για τον Enzo Fittipaldi (BRA), που πήρε 3 νίκες και πλέον προηγείται στην βαθμολογία έναντι του LorenzoLorandi για ένα βαθμό. Ο Lorandi τερμάτισε 2ος και 4ος αντίστοιχα: "Μετά από δυο εγκαταλείψεις στη Monza έπρεπε να κερδίσω εδώ ", σημείωσε ο Enzo Fittipaldi.

Τελευταία βίντεο

Σύνθετη αναζήτηση

Αναζήτηση...

Από
Έως
Αναζήτηση

Φωτογραφίες


Download

Σχετικες εικονες


Συνημμένα αρχεία