04 Μαΐου 2018

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για την Abarth

Τα αυτοκίνητα Abarth 124 rally συμμετέχουν σε τρεις Ευρωπαϊκούς αγώνες ενώ τα μονοθέσια με κινητήρα Abarth επιστρέφουν στην πίστα για το δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4.

  • Τέσσερα αγωνιστικά αυτοκίνητα Abarth 124 στη γραμμή εκκίνησης : Δυο πληρώματα στην Ιταλία στο διάσημο Targa Florio, ένα στην Ισπανία στο Canary Islands Rally και ένα στην Ρουμανία στο Transilvania Rally.
  • Στην πίστα του Hockenheim στη Γερμανία, πάνω από 30 νέοι οδηγοί θα συμμετέχουν στο δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4 με μονοθέσια που χρησιμοποιούν κινητήρα Abarth.

Ένα ακόμη συναρπαστικό Σαββατοκύριακο για την Abarth και τους οδηγούς του Σκορπιού. Στην Ιταλία διεξάγεται το Targa Florio, 3ος αγώνας του Ιταλικού πρωταθλήματος Ράλι, στην Ισπανία το Canary Islands Rally, και στη Ρουμανία το Transilvania Rally. Στη Γερμανία νεαροί οδηγοί συμμετέχουν στο 2ο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4 με μονοθέσια που χρησιμοποιούν κινητήρα Abarth.

Tο Targa Florio είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς αγώνες παγκοσμίως. Προσμετρά στο Abarth 124 rally Selenia International Challenge και θα αγωνιστούν δυο αυτοκίνητα Abarth 124 της Bernini Rally team: Το πρώτο πλήρωμα έχει οδηγό τον Cristopher Lucchesi, και συνοδηγό/πλοηγό τον Marco Pollicino και το δεύτερο οδηγό τον Andrea Modanesi, με συνοδηγό/πλοηγό τον Michele Castelli. Ο Lucchesi προηγείται στην κατηγορία του «R-GT 2-Wheel Drive» στο Ιταλικό πρωτάθλημα χάρη στις νίκες του στους δύο πρώτους αγώνες σε «Il Ciocco Rally» και "Sanremo". Το Targa Florio Rally εκκινεί σήμερα (4/5) από το Palermo στις 17:30 τοπική ώρα και ολοκληρώνεται στις 5/5 στις 21:00 στο Cefalù, μετά από 439 km (μεικτά) με 16 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 155 km.

Η Abarth επιστρέφει και στην πίστα για το δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4 στο Hockenheim. Περίπου 30 νέοι οδηγοί θα βρεθούν στην εκκίνηση με μονοθέσια Tatuus που χρησιμοποιούν  κινητήρα Abarth T-Jet .

Αθήνα 4/5/2018

 

 

Τελευταία βίντεο

Σύνθετη αναζήτηση

Αναζήτηση...

Από
Έως
Αναζήτηση

Φωτογραφίες


Download

Σχετικες εικονες


Συνημμένα αρχεία