Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

01 Απρ 2019

Επέτειος με νίκη για την Abarth!

Την ημέρα (31η Μαρτίου) που η Abarth γιόρταζε τα 70α της γενέθλια, το Abarth 124 rally έκανε το καλύτερο δώρο στη μάρκα κερδίζοντας την κατηγορία του στο Rallye Tour de Corse.

Επέτειος με νίκη για την Abarth!

Την ημέρα (31η Μαρτίου) που η Abarth γιόρταζε τα 70α της γενέθλια, το Abarth 124 rally έκανε το καλύτερο δώρο στη μάρκα κερδίζοντας την κατηγορία του στο Rallye Tour de Corse.

  • Το Abarth 124 rally με τους Enrico Brazzoli και Manuel Fenoli κέρδισε την κατηγορία R-GT στο απαιτητικό Rallye Tour de Corse του WRC.
  • Ο Ιταλός έχει πετύχει την απόλυτη συγκομιδή βαθμών στους δύο πρώτους αγώνες.
  • Δύο Abarth βρέθηκαν στο βάθρο, με το δεύτερο Abarth 124 rally να κατακτά την 3η θέση με πλήρωμα τους Alberto Sassi και Fabio Cangini.
  • Στα 70 χρόνια ιστορίας της, η Abarth έχει κατακτήσει περισσότερες από 10.000 νίκες.

 

Η 70η επέτειος της Abarth, σφραγίστηκε από ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά στον απαιτητικό αγώνα Rallye Tour de Corse του WRC, ο οποίος προσμετρά στο θεσμό FIA R-GT Cup. Οι Enrico Brazzoli - Manuel Fenoli τερμάτισαν πρώτοι με το Abarth 124 rally, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε το δεύτερο πλήρωμα της Bernini Rally Team με τους Alberto Sassi και Fabio Cangini. Για τον Brazzoli είναι η δεύτερη νίκη της χρονιάς, μετά την επικράτηση του στο Rally Montecarlo. Στις απαιτητικές διαδρομές του Tour de Corse, ο Ιταλός οδηγός κατάφερε στο τιμόνι του Abarth 124 rally να επικρατήσει και στις 12 ειδικές διαδρομές. Επόμενο ραντεβού για τον «Σκορπιό» είναι το Sanremo Rally που είναι προγραμματισμένο για τις 12-13 Ιουλίου.

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ο δεύτερος αγώνας πήγε πολύ καλά για εμάς και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ακόμα 25 βαθμούς. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά νιώθαμε άνετα με το αυτοκίνητο και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ανυπομονούμε για τον επόμενο αγώνα του Sanremo."

Enrico Brazzoli

 

"Είμαι ευχαριστημένος για τον τερματισμό σε μία καλή θέση με ένα αυτοκίνητο που είναι καινούργιο για εμένα και σαφώς πιο γρήγορο και απαιτητικό από ένα R3T".

Alberto Sassi

Η συγκεκριμένη νίκη -που ήρθε στα 70α γενέθλια της μάρκας- έρχεται να προστεθεί σε περισσότερες από 10.000 νίκες που έχουν πετύχει τα αυτοκίνητα της Abarth. Στο παρελθόν τα Abarth 595, 695, 750, 850, 1000 κατέκτησαν πλήθος επιτυχιών στις κατηγορίες Turismo και Gran Turismo. Σήμερα το Abarth 124 rally συνεχίζει την επιτυχημένη παράδοση, έχοντας μέσα σε δύο χρόνια κατακτήσει περισσότερες από 50 νίκες, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT του 2018.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ