Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

25 Απρ 2017

‘‘SPRING IS IN THE AIR’’ από την MOPAR και την FCA Greece

Η Mopar®, ο επίσημος επισκευαστής της FCA GROUP, προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες των οχημάτων του Ομίλου την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας με φίλτρο της σειράς PRIME PARTS ενεργού άνθρακα με καινοτόμες αντιαλλεργιογόνες ιδιότητες στην ειδική τιμή των 30€.

‘‘SPRING IS IN THE AIR’’ από την MOPAR και την FCA Greece

 

Η Mopar®, ο επίσημος επισκευαστής της FCA GROUP, παρέχει μία σειρά από λύσεις για την ασφάλεια, την άνεση και την υγεία των επιβατών.

Φέτος την άνοιξη, προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες των οχημάτων του Ομίλου την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας με φίλτρο της σειράς PRIME PARTS ενεργού άνθρακα με καινοτόμες αντιαλλεργιογόνες ιδιότητες στην ειδική τιμή των 30€. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται φίλτρο καμπίνας της σειράς PRIME, κόστος εργασίας και ΦΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φίλτρα της σειράς PRIME αποτελούν μία ολοκληρωμένη λύση για την προστασία των επιβατών, καθώς εξουδετερώνουν τις εξωτερικές αλλεργιογόνες ουσίες έως και 96%, καθιστώντας τις αβλαβείς.

Η συγκεκριμένη ενέργεια της MOPAR ισχύει για όλες τις μάρκες της FCA Greece (Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 στα επίσημα συνεργεία του Ομίλου που συμμετέχουν στην ενέργεια.

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ