Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

14 Ιουν 2019

Παρουσίαση FCA Greece – Ιούνιος 2019 : Ανάπτυξη σε σταθερή βάση

H FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης του ομίλου σε δημοσιογραφική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο "The Ranch" στο Σοφικό.

Παρουσίαση FCA Greece – Ιούνιος 2019 : Ανάπτυξη σε σταθερή βάση

 

H FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης του ομίλου σε δημοσιογραφική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο "The Ranch" στο Σοφικό.       

Η FCA Greece διοργάνωσε δημοσιογραφική παρουσίαση στα πλαίσια της οποίας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν μοντέλα από τις εταιρείες του ομίλου και να δουν το σύνολο της γκάμας των εταιρειών της FCA. Το "The Ranch" στο Σοφικό φιλοξένησε σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον πλήθος μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional. Η Fiat Chrysler Automobiles αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας με παρουσία σε περισσότερες από 135 χώρες στον κόσμο. Διατηρώντας 11 μάρκες αυτοκινήτων, ο όμιλος διαθέτει παράλληλα μια σειρά εταιρειών που ειδικεύονται στη ψηφιακή τεχνολογία, τον αυτοματισμό, την επεξεργασία πρώτων υλών, τις υπηρεσίες After Sales, αλλά και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional, διατηρώντας διαχρονικά υψηλά μερίδια στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Εκπροσωπώντας από τις 15 Απριλίου 2019 και τη μάρκα Jeep, η FCA Greece συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξης του ομίλου στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Όπως παρουσίασε στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της FCA Greece, κ. Γιώργος Μπακόπουλος, η ένταξη της Jeep έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του ομίλου και παράλληλα να συμπληρώσει τη γκάμα διαθέσιμων επιλογών για τους καταναλωτές. Παράλληλα η συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική παρουσία μεταξύ των μαρκών της FCA αποτελεί στρατηγική επιλογή του ομίλου, με κάθε μάρκα -σύμφωνα με το χαρακτήρα της- να εστιάζει στις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών δημιουργώντας μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα επιλογών.

Την παρουσία του ομίλου στην Ελλάδα συμπληρώνει η FCA ΒΑΝΚ, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της χώρας μας από το 1991 προσφέροντας υπηρεσίες χρηματοδότησης στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο αντιπρόεδρος της FCA Bank, κ. Διονύσης Ξανθάκος, εξήγησε πως περισσότεροι από 300.000 πελάτες στην Ελλάδα έχουν επωφεληθεί από τις καινοτόμες λύσεις που διαχρονικά προσφέρει η FCA BANK, όπως είναι για παράδειγμα οι ψηφιακές υπηρεσίες συμβολαίων που διευκολύνουν και επιταχύνουν σημαντικά τις διαδικασίες χρηματοδότησης. Παράλληλα ο κ. Ξανθάκος αναφέρθηκε και στο πλάνο ανάπτυξης της FCA BANK στην Ελλάδα που για το 2020 αναμένεται με την LEASYS να εισέρθει δυναμικά στο χώρο των μακροχρόνιων μισθώσεων.

 

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ