Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

30 Αυγ 2016

Η FΙΑΤ CHRYSLER AUTOMOBILES στηρίζει έμπρακτα τους σεισμόπληκτους στην Ιταλία

Ο Όμιλος FCA λαμβάνει πληθώρα πρωτοβουλιών για τη στήριξη των κατοίκων στις πληγείσες περιοχές της Κεντρικής Ιταλίας.

Η FΙΑΤ CHRYSLER AUTOMOBILES στηρίζει έμπρακτα τους σεισμόπληκτους στην Ιταλία

Ο Όμιλος FCA λαμβάνει πληθώρα πρωτοβουλιών για τη στήριξη των κατοίκων στις πληγείσες περιοχές της Κεντρικής Ιταλίας.

 


Προκειμένου να συμπαρασταθεί στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό, η FCA συμμετέχει ουσιαστικά στην προσπάθεια συγκέντρωσης κεφαλαίων του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού που βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή, στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών αρωγής στους πληγέντες. Επιπλέον, όλα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει οι υπάλληλοι του Ομίλου FCA θα παραδοθούν στον Ερυθρό Σταυρό.


Ταυτόχρονα, ο Όμιλος έχει διαθέσει στόλο επαγγελματικών οχημάτων στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που δρουν στις πληγείσες περιοχές και είναι απαραίτητος για μεταφορά εξοπλισμού, εφοδίων και προσωπικού.


Μεταξύ των πολυάριθμων πρωτοβουλιών της εταιρείας είναι και η αναστολή όλων των πληρωμών που επρόκειτο να κάνουν οι κάτοικοι όλων των πληγεισών περιοχών για δάνεια, Leasing και μίσθωση οχημάτων των εταιρειών του Ομίλου. Επίσης, η FCA και η FCA Bank στο πλαίσιο προγράμματος αλληλεγγύης προσφέρει σε όσους επιθυμούν την αντικατάσταση του αυτοκινήτου τους που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του σεισμού με καινούργιο με μηδενική προκαταβολή και 0% επιτόκιο για πέντε χρόνια, σε συνδυασμό με όλες τις υπάρχουν ειδικές προσφορές.


Τέλος, η Mopar, η μάρκα της FΙΑΤ CΗRYSLER AUTOMOBILES για τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση πελατών, τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ για τις μάρκες του Ομίλου, προσφέρει στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών έκπτωση έως 1.500 ευρώ στα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την επισκευή των οχημάτων τους.


Οι προαναφερθείσες πρωτοβουλίες της Ομίλου FCA επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της εταιρείας για στήριξη σε ανθρωπιστικό, τεχνικό και οικονομικό επίπεδο προς τον πληθυσμό που επλήγη από αυτή την καταστροφική τραγωδία.

 

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ