Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

31 Ιαν 2018

Η ““Κληρονομιά της FCA”” ξεκινάει στο “Automotoretrò 2018”

• Η διεθνής έκθεση κλασικού αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο, από την 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου παρουσιάζοντας την “Κληρονομιά της FCA” με μία μοναδική, εντυπωσιακή περιοχή προβολής.

Η ““Κληρονομιά της FCA”” ξεκινάει στο “Automotoretrò 2018”

 

  • Η διεθνής έκθεση κλασικού αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο, από την 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου παρουσιάζοντας την "Κληρονομιά της FCA" με μία μοναδική, εντυπωσιακή περιοχή προβολής.
  • Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν μία επιλογή ιστορικών αυτοκινήτων - Fiat-Abarth 850 TC, Alfa Romeo Spider και Spidereuropa Pininfarina - και δύο μοντέλα της τρέχουσας παραγωγής: το εξαίσιο Abarth 695 Rivale και το εκπληκτικό Fiat 124 Spider.
  • Ο Roberto Giolito, επικεφαλής τoυ τμήματος "FCA Heritage" έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στις 12.30 μ.μ. την 1ης Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας ορισμένες καίριες καινοτομίες στις εργασίες του τμήματος του.

 

Η "Κληρονομιά της FCA" πρόκειται να λάβει μέρος στην 36 έκδοση του "Automotoretrò", που θα φιλοξενηθεί στο Lingotto Fiere, στο Τορίνο από την 1η έως τις 4 Φεβρουαρίου μαζί με την ένατη έκδοση του "Automotoracing". Μία από τις πιο σημαντικές ενότητες της εκδήλωσης πρόκειται να είναι σίγουρα η παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί στις 12.30 μ.μ. την 1ης Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Lingotto, όπου ο Roberto Giolito θα παρουσιάσει καίριες καινοτομίες στις εργασίες της «Κληρονομιάς της FCA», το τμήμα της ομάδας που είναι αφιερωμένο στην διατήρηση και προώθηση της ιστορικής κληρονομιάς των μαρκών Alfa Romeo, Fiat και Abarth.

 

Η "Κληρονομιά της FCA" επιστρέφει στο "Automotoretrò" με ένα μοναδικό μεγάλο περίπτερο (η ξεχωριστή εγκατάσταση έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην τελευταία έκδοση της έκθεσης στο Τορίνο), η οποία στεγάζει και τις  μάρκες που εκπροσωπούνται από το τμήμα, και όπου οι επισκέπτες θα μπορέσουν να θαυμάσουν ιστορικά αυτοκίνητα και δύο τρέχοντα μοντέλα. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος για να υπογραμμιστεί και ο μοναδικός χαρακτήρας των Ιταλικών μαρκών της FCA και η ιστορική και τεχνολογική συνέχεια η οποία συνδέει τα αυτοκίνητα του παρελθόντος με εκείνα του παρόντος. Το περίπτερο θα προβάλει τις τελικές και πιο εξεζητημένες εξελίξεις των μοντέλων που έχουν γράψει την ιστορία της Ιταλικής αυτοκίνησης: τις Alfa Romeo Spider, και Spidereuropa Pininfarina. Μαζί τους, ένα συναρπαστικό Fiat-Abarth 850 TC - πρόκειται σύντομα να υποστεί μία πλήρη αποκατάσταση - και δύο απολύτως νέα μοντέλα: το Fiat 124 Spider, ένας φόρος τιμής στο εικονικό αυτοκίνητο του παρελθόντος το οποίο παρέχει μία αυθεντική εμπειρία ενός roadster, εμποτισμένη με Ιταλικό συναίσθημα, τεχνολογία και στιλ, και ένα Abarth 695 Rivale: την ειδική σειρά που φέρνει μαζί την Abarth και την Riva, δύο Ιταλικές μάρκες με μία κοινή διάκριση στην προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και εξαιρετικές επιδόσεις.

 

Το θεαματικό περίπτερο του "Automotoretrò" είναι μία αναπαραγωγή ενός συνεργείου της δεκαετίας του πενήντα, αναφέροντας αντικείμενα και εξοπλισμό που όλα σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τις μηχανολογικές εργασίες. Συνεχίζοντας αυτή την γλώσσα, περιέχονται εγκαταστάσεις όπως τα γραφεία και ο αποθηκευτικός χώρος μέσα σε δύο μεγάλα κιβώτια. Η προσέγγιση του σχεδιασμού του περιπτέρου είναι βασισμένη στην ανάκτηση των θεμελιωδών χαρακτηριστικών από τον κόσμο της "κληρονομιάς".

 

Με κλασικά και σύγχρονα αυτοκίνητα, η ανακοίνωση των νέων σχεδίων και ένα περίπτερο που μαγνητίζει το βλέμμα, όλα είναι στην θέση τους για να καλωσορίσουν ένα κοινό από λάτρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας που γνωρίζει καλά από ολόκληρη την Ευρώπη. Όπως πάντα, οι λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου έχουν επίσης πρόσβαση στην ιστοσελίδα www.fcaheritage.com, την πύλη η οποία εξυπηρετεί ως μία online έκθεση του τμήματος της Κληρονομιάς της FCA και στοχεύει να είναι ένα σημείο αναφοράς για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την ιστορία, τις εκδηλώσεις και τις πρωτοβουλίες που εμπλέκουν τα κλασικά αυτοκίνητα των Ιταλικών μαρκών του Group. Οι ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων Alfa Romeo, και Fiat θα μπορούν επίσης να ζητήσουν το "Certificate of Origin" τόσο online όσο και  στο περίπτερο, ενώ για την Abarth, είναι διαθέσιμες υπηρεσίες αποκατάστασης και πιστοποίησης αυθεντικότητας.

 

Τέλος, η "Κληρονομιά της FCA"  προσκαλεί όλους τους επισκέπτες του Automotoretrò να δοκιμάσουν το νέο app το οποίο στοχεύει να γίνει το κινητό one-stop-shop για ιδιοκτήτες των κλασικών αυτοκινήτων των Ιταλικών μαρκών του Group, σε παγκόσμια πρώτη προβολή. Για να δοκιμάσουν και να σχολιάσουν την εμπειρία τους, οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στο περίπτερο της "Κληρονομιάς της FCA", όπου μπορούν επίσης να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο της πύλης www.fcaheritage.com και να ενημερωθούν πότε θα βγει στον αέρα το app.

 

Αθήνα, 30/1/2018

 

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ