Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

04 Ιαν 2017

Ετήσιο Συνέδριο Διανομέων της FCA Greece 2016

Με κεντρικό μήνυμα "ΜΑΖΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ", στις 22 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο Διανομέων της FCA Greece. Το Συνέδριο στο οποίο συμμετείχε το Δίκτυο Διανομέων του Ομίλου, έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Domotel Καστρί.

Ετήσιο Συνέδριο Διανομέων της FCA Greece 2016

 

Με κεντρικό μήνυμα "ΜΑΖΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ", στις 22 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο Διανομέων της FCA Greece. Το Συνέδριο στο οποίο συμμετείχε το Δίκτυο Διανομέων του Ομίλου, έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Domotel Καστρί.

 

Η θεματολογία του Συνεδρίου περιελάμβανε τον απολογισμό του 2016 και τους στόχους για το 2017 από πλευράς Όγκου Πωλήσεων και Οικονομικής Βελτίωσης στο Δίκτυο Διανομέων του Ομίλου Fiat, καθώς και την παρουσίαση της νέας επικοινωνιακής στρατηγικής της κάθε μάρκας (Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional). Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά στα νέα μοντέλα αυτοκινήτων που θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη της εταιρείας κατά τη διάρκεια του 2017.

 

Μέσα στο 2016 η FCA αναβίωσε το ένδοξο παρελθόν με μοντέλα ορόσημα στην ιστορία της: το θρυλικό Fiat 124 Spider, τη μοναδική Alfa Romeo Giulia, το ξεχωριστό Abarth 124 Spider, τη νέα δυναμική Alfa Romeo Giulietta, το λειτουργικό Fiat Tipo Sedan, καθώς και το Fullback, το νέο Pickup, που μαζί με το Talento ολοκληρώνουν τη γκάμα της Fiat Professional. Μια νέα εποχή ξεκινά για την εταιρεία, με κύριο στήριγμα τα νέα αυτά μοντέλα.

Ιδιαίτερα δυναμική αναμένεται η έναρξη της νέας χρονιάς χάρη στο επερχόμενο λανσάρισμα του Tipo 5θυρο τον Ιανουάριο του 2017. Η νέα έκδοση της οικογένειας Tipo περικλείει τρία βασικά χαρακτηριστικά: έντονη προσωπικότητα, ανυπέρβλητη απλότητα και ακαταμάχητη σχέση αξίας-τιμής. Εξίσου σημαντική θέση τη νέα χρονιά κατέχει και η νέα Alfa Romeo Stelvio, η απόλυτη έκφραση του "Meccanica delle emozioni" σε ένα SUV που ξεχωρίζει με την εκπληκτική σχεδίαση, τις απόλυτες επιδόσεις και την προηγμένη τεχνολογία.

 

Το βασικό μήνυμα του Ετησίου Συνεδρίου Διανομέων φανερώνει τη θετική και δυναμική διάθεση της FCA Greece για τη νέα χρονιά και τις προκλήσεις που αυτή επιφυλάσσει, ενώ, παράλληλα, υπογραμμίζει τη διάθεση της εταιρείας να παραμείνει πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

 

Η εταιρία επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην εξυπηρέτηση των πελατών και στην πλήρη κάλυψη των αναγκών τους για οχήματα που διακρίνονται για την ποιότητα, την οδική συμπεριφορά, την ασφάλεια, την αισθητική και τον οικολογικό τους χαρακτήρα, ειδικότερα σε μια περίοδο που ο οδηγός αναζητά τη μέγιστη δυνατή επίδοση σε συνδυασμό με "value for money" απόδοση.

 

Χαρακτηριστικές, τόσο για το γενικότερο μήνυμα του Συνεδρίου, όσο και για τα νέα μοντέλα, ήταν οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της FCAG κ. Paulo Carelli: "Καταφέραμε να ξεπεράσουμε την κρίση στην Ελληνική αγορά και είμαστε περήφανοι για αυτό. Απευθυνόμαστε στους παραδοσιακούς πελάτες της Fiat αλλά και σε ένα νέο προφίλ πελατών χάρη στα νέα μοντέλα όπως το 500X. Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας πρέπει να πιστέψουμε σε αυτούς και να δράσουμε συνολικά. ΜΑΖΙ, σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή, θα προσδώσουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας και τον Όμιλο."

Μεταξύ άλλων, ο κ. Carelli αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη του Ομίλου της FCA σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, στην Ευρώπη η FCA σημείωσε αύξηση πωλήσεων 15%, τη διπλάσια συγκριτικά με τον μέσο όρο της ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, 7%. Στην Ελλάδα, τα στοιχεία είναι εξίσου εντυπωσιακά, όπου η αύξηση άγγιξε σχεδόν το +40% σε μια αγορά που σημείωσε πρόοδο +4%, φέροντας την FCA 1η σε αύξηση πωλήσεων στην Ελλάδα για το 2016.  Εξίσου σημαντικό είναι ότι σε επίπεδο απόλυτων αριθμών συγκριτικά με το 2015 πουλήθηκαν από την FCA 1.500 παραπάνω μοντέλα.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος από τη συμμετοχή σε μια τόσο ωραία προσπάθεια: " Συγχαρητήρια σε όλους όσους έκαναν μία τόσο όμορφη εκδήλωση. Μία εκδήλωση, η οποία έδειξε ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται πολύ για τους συνεργάτες της, αλλά και πως οι συνεργάτες της έχουν τη διάθεση να οδηγήσουν την εταιρεία στην επιτυχία. Όταν μπορέσουμε να νικήσουμε τον εγωισμό μας και να επικοινωνήσουμε με τους συναδέλφους μας, τότε η επιτυχία όλων μας είναι πολύ κοντά. "

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ